Fotobond Kennemerland

Bezoek ons op Facebook 

Fotografeert jij graag en ben je op zoek naar een fotoclub bij jouw in de buurt?
Neem dan gerust contact op met de dichtstbijzijnde club via de link op deze website.
Misschien komen we elkaar nog een keer tegen op een meeting van de fotobond.

 

Plaats

Castricum

Haarlem

Heemskerk

Hillegom

Hoofddorp

Nieuw Vennep

Santpoort Noord

Sassenheim

Uitgeest

Uithoorn

Velsen

Zaandam

Zaandam

Zandvoort

Ambassadeurs welkom!

Fotobond Kennemerland bestaat voor en dankzij haar leden. Het is dan ook vanzelfsprekend dat leden een grote inbreng hebben in de koers die wij met z’n allen varen. Omdat we alle leden willen betrekken bij onze initiatieven, willen wij werken met Ambassadeurs. Ambassadeurs hebben een sterke band met zowel de eigen club als met afdeling Kennemerland van de Fotobond. Tijdens een informele meet denken ze een paar keer per jaar mee over waar we met de afdeling naar toe willen. Is uw club nog niet vertegenwoordigd? Geef u dan nu op als Ambassadeur! Meer informatie krijgt u bij uw clubbestuur of bij de secretaris van Fotobond Kennemerland (secretaris.afd09@fotobond.nl).

 

 

Nieuwe initiatieven

Fotobond Kennemerland wil u graag betrekken bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven. Zo onderzochten wij de mogelijkheid en wenselijkheid van een regelmatig terugkerend Bondscafé (een fysiek sociaal netwerk voor alle leden) en Regionale Interessegroepen. Het Bondscafé is ondertussen een feit. De eerste interessegroep is gestart (architectuur) maar wie wil nog een groep opstarten?

Exposities en lezingen

Heb je een expositie of lezing die je op de website wilt plaatsen? Stuur dan een e-mail met de informatie naar redactie@fotobondkennemerland.nl. Die zorgt ervoor dat de informatie in de agenda terecht komt. Vergeet niet een leuke foto mee te sturen. Affiches plaatsen we in principe niet. Die zijn vaak slecht leesbaar en de informatie is dan vaak moeilijk terug te vinden.